Bemutatkozás

Nagyhegyes az Alföld nagy kiterjedésű tájegységén helyezkedik el, a Hortobágy keleti szélén, a Hajdúság délnyugati határán a Keleti-főcsatorna mellett, a Debrecen, Hajdúszoboszló, Balmazújváros városok által meghatározott urbanizációs környezetben. Közúton Debrecentől nyugati irányban 24, Hajdúszoboszlótól északi irányban 11, míg Balmazújvárostól déli irányban 9 kilométerre található.
 Az apartmantól 200 méterre közvetlenül be lehet kapcsolódni egy kerékpárútba, amely Hajdúszoboszlóig és Balmazújvárosig teljes hosszúságban ki van építve, tovább segítve a sportolási lehetőségeket, továbbá a kapcsolódó települések megközelítését.
 A közelben – párszáz méter – elérhető több élelmiszerbolt, kávézó, lángossütő, posta, gyógyszertár, étterem (kiszállítással), orvosi rendelő és buszmegálló is. Elérhető továbbá játszótér, focipálya, kosárpálya, futópálya, szabadtéri kondipark, melyek remekül segítik az aktív kikapcsolódást.

 A Levendula Apartman 80 m2 alapterületű 7 férőhelyes, két szobával, nappali-étkezővel, jól felszerelt konyhával és nagy udvarral rendelkezik. Az ingatlan kívül-belül teljesen akadálymentesített és saját parkolóval is rendelkezik az udvaron. A helyszínen rendelkezésre áll wifi, tévé, mosógép és még sok hasznos apróság, ami igazán komfortossá teszi a vendégházat. Az udvaron saját hinta, homokozó és egyéb kültéri játékok színesítik a gyerekek pihenését. Van továbbá szabadtéri főzőhely és filagória is, ami pedig a felnőttek számára lehet vonzó. Az apartman kerékpárokat is tud biztosítani a vendégeknek, kölcsönzés formájában. A szelektív hulladékgyűjtés és a komposztáló szintén alapfelszereltség.

 Ha szeretné felfedezni a környéket, Nagyhegyes lesz a legjobb választás kiindulópontnak! Hajdúszoboszló, Hortobágy és Debrecen turisztikai attrakciói után pihenjen Nagyhegyesen!

Levendula Apartman